29 September 2014

Menggelabah tenuk

Pagi-pagi dah kena shit..hahahhahaha..tapi bukan aku yang dia bahasa kan...dia bahasakan  diri sendiri, sapa suruh lupa approve. Inila keburukkan online banking...kikikiki...

Patutnya 26hb, jam 1201 tengahmalam kitaorang gaji, sejak guna online banking  nie memang senang..zap zup zap..settle. Tunggu masuk ke dalam account tapi tuela online banking pun masih jugak perlu manusia yang kawal. 



Sekali bos kecik lupa approve, tak menggelabah kitaorang. Talipon opis start pukul 8.30 dah berbunyi2 staff-staff tanya kenapa gaji tak masuk..hahahhahaha. Terpaksala bohong sunat kata system down..kikikikiki..

Ada yang dah dekat depat ATM mesin..hahahhaha..sekali duit takde adoi kesian kan. Kalau macam aku nie boleh cek online je dulu,  tengok duit ada baru pegi ATM. Ada yang sms tanya hari nie betul kan 26hb, atau dia tersalah tarikh sebab pergi ATM duit takde..hahhahahaha. Adoi memacam korang ni.

Masa pestime guna online banking aku pernah terbagi gaji awal..hahahaha..24hb. Itu pun kecoh, bagi awal salah bagi lambat salah...pening. Sebab masih tak biasa dengan system tue le jadi silap. 

Yang pasti gaji tetap 26hb cuma lewat sikit dekat pukul 5 petang baru masuk. Selalu masuk pukul 1201 malam dah ada dah..kikikiki..tue yang semua menggelabah tenuk.


Ini telah menjadi SEJARAH


Tiada ulasan: