11 Julai 2014

Ada apa bawah meja?

Sebelum pindah bawah ni, kalau bulan puasa je tepat pukul 1, aku bentang lapik kat bawah meja pastu tido..hahahhaha. Tempat duduk dept aku nie startegik, bukan tempat laluan orang jadinya kalau tido bawah tu takde sapa nampak atau tahu..ehehheheehe..

Bila pindah bawah benda yang tak best sekali aku pikir tang nak tido time rehat masa bulan puasa..ehehhehehe. Tempat dept aku memang hujung jugak tapi sebelah bilik bos..huhuhuh..lepas tue pulak kadang-kadang time lunch dia ada dalam bilik dia..huhuhuhu...kalau ku landing memang dia boleh nampak laaa...eeeee...mengerikan situasinya..

Opis aku nie takde surau ye..yang ada tempat sembahyang yang kitaorang buat ngam2 utk 2 orang sembahyang tu pun melukut ditepi gantang dekat stor/toilet yang takde kipas memang panas la tapi tak menghalang kitaorang daripada sembahyang..aku cakap kat opismate "takpe bayangkan api neraka lagi panas.. nie panas sikit je"..hahahhahah.. nak sedapkan hati sendiri...Jadi kalau takde surau memang takde tempat nak landing2 la time puasa kan...tempat terbaik memang bawah mej sendirila...

Tiap hari berdoa bos keluar lunch lama-lama...hahahahhaha..sempatla nak lelapkan mata..setengah jam pun jadila. Kalau selasa dengan jumaat memang tak risau boleh tido bawah meja dengan aman sebab bos takde dia pergi branch kat nilai..ehehhehehe..

ini gayanya tido bawah meja siap bawak toto nipis aqil..hahahhahha..
Selalunya aku memang tak tido lepas sahur, kalau dah pukul 12tgh camtu...adoi memang tersengguk-sengguk kepala menahan ngantuk. Tepat pukul 1 bentang toto nipis matikan lampu..hahahhaahah..syurga donia sangat..


Ini telah menjadi SEJARAH

2 ulasan:

ieda abdullah berkata...

jangan lelap sampai azan magrib udah lerr...hihi

Irfa berkata...

x nak banyak merungut lepas ni
tp aku surau kipas 5/6 biji
siap full karpet, 10 lgkah je dr opis,huhu