05 September 2013

100 kali sekali jalan...

Tau la budak-budak ni, kalau suruh belajar ada je alasan. Baru 10 minit dah keluar dari bilik cari alasan kata dah lama. Ceh, korang ingat mak korang tak reti tengok jam ke?

Masa diorang keluar bilik ni aku tengah skipping ehehehhehe...pastu sibuk juga nak skipping. Dah main rebut-rebut pula dengan bebudak ni. hissshhhhhhhhhhhhh..kacau daun betul..



Fahmi :"ok, kita lawan skipping!"
Azri: "ibu, buat seratus kali boleh?"

Aku: "ok boleh, kalau ibu boleh buat 100x korang belajar sampai pukul 10"

Azri n Fahmi: "ok, boleh"
Diorang 100 x berdua main sambung2.. ceh itupun dapat 17 kali je..hahahhaha

Ko tengok mak ko 100x sekali jalan....*macam nak mati mengahnya, minta nyawa..*..hahhahaha..yang penting depan anak kena tunjuk hebat.....kahkahkah..merasala korang baca buku sampai pukul 10. 



Ini telah menjadi SEJARAH

4 ulasan:

Irfa berkata...

# tepuk tepuk 100 kali utk cikja
aku mampu 50x je itu pun dah setengah nyawa.huhu

Rai Ourkizuna berkata...

hahaha..cekal sungguh mak dia.. tapi stamina bebudak skang memang out.. dah asyik duk dalam rumah main game je.. hehehe..

Cikja berkata...

irfa..
hihihihi...selalu buat mesti boleh 100x sekali jalan...

Cikja berkata...

rai ourkizuna
memang pun..satu tak fit satu lagi diaorang tak berapa pandai nak lompat..2 3 kali pusing dah sangkut..hihihihi..