04 Jun 2013

Sawan timbang

Buat pertama kalinya setelah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dok perati orang join contest diet, kali ni aku teringin pula nak join kene pula  azam baru beli timbang digital..hihihihi...contest kali pula T&C nya tak dela susah sangat senang nak follow just bagi berat terkini, berat idaman dannnnnnn...ada sumpahan dari pihak penganjur sapa yang tak update berat..hahhhhahha
Senarai yang join DIET RAYA

Tarikh2 hapdet berat

10 Jun
20 Jun
30 Jun
10 Julai
20 Julai
30 Julai
8 Ogos

Sapa tak hapdet.. akan di remove dari group ini permanently. 

Dan saya doakan anda gemuk selama-lamanya :)

Serius kelakar + macam membakar semangat gitu. Kak zel cakap sebab dah biasa masuk contest nie, jadi selalunya yang join tue awal-awal je semangat lepas tue hancusssssssssss...padahal suruh naik timbang je. 

komen kak zel 

+kah kah kah.. kelaziman orang gemuk.. mmg sume benda rasa malas..cer suh makan+

Cara nak diet tue terpulang, janji turun je. So memang simple je contest nie, dan harapan peserta semua dapat pakai baju bersaiz idaman masa RAYA nanti hihihihi.

GoodLuck to me n all contestant

berat 1 june 2013, pertama kali mewarwarkan berat badan..hahahhaha..sebelum ni bila orang tanya..malu nak jawab..muahahhahahahhahah....


Ini telah menjadi SEJARAH

4 ulasan:

ieda berkata...

contest tu kena panjangkan sikit lagi...timbang 2 minggu lepas raya...hehehe
good luck anyway.

ieda berkata...

akak baca entry bawah2 tu..len kali kalau dah sampai free duty bukit kayu hitam tu lajak ja masuk danok...baru best beli barang.makan pun sedap.cakap ja nak pi makan...depa ok ja.

Cikja berkata...

kakieda...
hahahhaha..kan elok hilang 10kg dalam masa 2 bulan naik 15 kilo dalam masa 2 minggu..muahhahahahhahahah

la iye ker?
banyak 'ulat' yang tanye kitaorang nak ke danok tak..tapi tak layan..huhuhu..boleh ker takde pasport..takut plak..

Irfa berkata...

mcm mana nak join contest tu?