08 April 2013

Macem-macem HAL

Pagi nie log in blogspot tengok ada satu komen yang minta diluluskan. Aku baca komen tue..mak aiiiiihhhh...

apakah????


sorry irfa ko pun terjebak sekali ngan tuan tanpa nama nie. Aku klik kat N3 yang dia komen tue..mmmm..memang ada sedikit ketidak senonohan kat N3 tue, jadi jalan terbaik aku dah save kat draf N3 tue. Kalau ikutkan N3 tue cuma pasal seorang budak yang teringin rasa susu ibu..hihihihi. 

Sapa tengok CUCU WAN LEBOR semalam angkat tangan!. Beberapa hari yang lalu kakpnut dah war-warkan kat FB yang cerita pertama dia akan bersiaran kat RTM dan paling manis anaknya sendiri jadi pelakon. Of cos sebagai kawan alam maya yang memang minat family kakpnut harussssssssssss aku menontonya. Siap gaduh little2 dengan fahmi sebab aku nak tukar channel..ehehehhee...tapi sayang seribu kali sayang aku tak tengok sampai habis cerita tue sebab nak bersiap pergi kenduri.


Aku tengok sikit pun boleh gelak2, lawak ok cerita nie. Tadi kakpnut PM cakap nanti ada kat web tv1 online...yesssssssss terbaeeeeeeek.




Ini telah menjadi SEJARAH

3 ulasan:

Irfa berkata...

mesti org yg komen tu ada mslh jiwa..takpela,kita doakan dia dapat petunjuk (sian mak dia dapat anak macam tu)

aku dh lama baca kakpinut up psl ni
dan mmg teringin nak tgk tp sbb lama x bukak fb x tahulah bila siaran..so ulangan bila?

Cikja berkata...

irfa
huhuhu..ye betul..mudah-mudahan dia dpt petunjuk jalan yang benarrrrrrrr.

kak pnut cakap nanti ada kat RTM online http://myklik.rtm.gov.my/, nanti dia akan bagitau kalau dah ada.

ieda berkata...

dok tunggu dari tahun lepas...tapi langsung takleh tengok sebab ahad kita kerja laaaaa.....