31 Oktober 2012

Ape ajelah korang carik citer lucah kat belog haku nie weiiiiiiii???

Aku sekarang memang dah jarang-jarang nak update belog tapi rajin cek statistik. Memang tiap-tiap hari aku cek pun. 

Ada la yang ngok ngek pie google kata kunci carik benda2 lucah. Hari nie tergerak nak kongsi...saiko sangatla korang carik benda2 tak sepatutnya kat belog aku yang suci nie.


Kelako pun ado yo. Aishhhh..apalah korang nie. Tak baik tau tengok/baca benda2 mcm tue. DOSA!!..Paham!!..

Ini telah menjadi SEJARAH

2 ulasan:

Irfa berkata...

kalau bukak nuffnang mmg aku suka check keyword.hehe

Nisah Mat Noh berkata...

hehehehe ade jgk yg cr cite2 mcm tu heheh kelako betoi.. :))