19 September 2012

Langsung terpinggir sepi belog nie...

Cerita Raya tergantung macam tue aje..huahuahua. Ada separuh kat draft nak kena edit lagi..hihihi..Syawal pun dah berlalu wei macam tak syok nak post cerita-cerita raya tapi kalau tak post nanti takde kenangan. Tengokla kesempatan masa yang ada nanti. Harap-harap minggu depan free sikit. 

Alhamdulillah hidup masih berada dalam lingkungan bahagia. Ada keluarga ada kawan-kawan. Seronok melalui hidup.

Banyak benda aku nak cerita. Cerita Raya aku yang tak abis lagi, cerita aku pegi team building cerita azri tangannya bersimen. Macam- macam nak cerita.

Harap-harap aku sempat habiskan semua cerita tue sebelum semangat hilang.

Ini telah menjadi SEJARAH

2 ulasan:

Irfa berkata...

ceritalah kalau ko nak citer,aku sudi je baca ;).aku jrang bukak fb so aku mmg tak tahu apa citer ko kalau ko tak tulis kat blog,,mmg aku x tahu
huhu

Tanpa Nama berkata...

sis,dlu gune tabita kn?skng x gune ade x pape kesan yg truk?huhu