27 September 2012

Bontot mengancam!

Sebab mengancam sangat sampai kena sondol padahal duduk diam2 je pun...aishhhhh. Nasib ada orang nampak dan melaporkan kejadian kat opismate, opismate terus bagitau aku. Kalau tak orang yang langgar tue buat tak tau je. Bila aku jumpa dia, dia cakap "i tau tue kete staff guper tapi tak tau mana satu". Rasa nak pang sedas..masa tue baru reti nak senyum2 kat haku kalau tak tue muka macam mintak kena lempar tahikkkkkkkkk je..hihihihihi...

Kejadian kat parking lot depan opis. Aku tak taula macam mane dia nie undurkan kereta dia sampai boleh langgar kete aku yang duduk elok dalam petak kuning nak kata kete aku terkeluar petak sampai ko susah nak keluar takde pulak. Orang yang nampak tue kata sampai beralih kete aku masa dia langgar. Vangang sangat.

bukti mmg kereta aku dalam petak

sedihhhhhhhhh..aku tengok..teragut lagi kesucian ko wahai kereta...huhuhu
Dia tanye aku nak buat macam mane, samaada aku nak hantar ke workshop pilihan aku atau nak suruh pegi workshop dia. Aku cakap apa-apa ajela janji kereta aku elok macam biasa. Pastu dia senyum je. Senyum ok takde pun cakap sorry pun. Dasarrrrrrrr...mmmm. Dia langgar hari Jumaat Senin pukul 10 dia janji nak settlekan.

Dan seperti yang dijanjikan dia hantar repair kereta aku pkl 10 n pukul 4.30 siap dah. Masa aku ambik tue dia bagi kunci aku terus bla macam tue je..hahahhah.. no TQ ..hahahhaha.. dah dia tak beradab, aku pun malas nak beradab dengan orang yang tak beradab ...huhuhu...

Terus terang aku cakap kat dia, aku fobia parking sebelah dia...nampak je kete dia ada walaupun parking sebelah tue kosong...aku sanggup carik parking lain..huahuahua..FOBIA..!!!..

Ini telah menjadi SEJARAH

2 ulasan:

Irfa berkata...

hah..
mmg dasar kan
kalau ikhlas mesti awal2 dh ngaku
mmg ada niat nak cha alig but kot
hehe

Cikja berkata...

tuelah tau takpe nasib la yang nampak tue kepoci punya orang. aku ckp TQ tau kat orang yang melaporkan..hhihih.. dia cakap kalau orang tue taknak ngaku cakap je ada budak nie nampak...budak tue boleh jadi saksi..fuhhhh..sabo jela..