05 April 2012

Muka penuh keimanan

Semalam masa nak balik Goh(opismate) tegur aku dia cakap "siti, i rasa muka u makin cerah kenapa ye" aku gelak je, lepas tue aku jawab "muka orang beriman memang macam nie".hahhahah..rasa nak lempang tak?..Zeehan, Bella & Kak haidzan ketawa. Pastu aku pandang Zeehan dan Bella aku cakap "wei, akak tiap-tiap malam bangun tengah malam sembahyang tahajjud tau tak" hahahha lagi rasa nak sepak.

Mudah-mudahan satu hari nanti aku akan betul-betul buat solat-solat sunat. Sekarang nie nak perbaiki yang wajib dulu. 

Pakai dah 2 bulan lebih baru orang perasan hahaha.  Mungkin sebab kulit aku sebelum nie takde masalah sangat cuma kusam je, jerawat tue takat tumbuh masa lepas period. Lepas pakai TABITA langsung taknak muncul jerawat tue. Segan dengan TABITA  kot.hihihi. Itu pun pakai main-main yang senang nak maintain toner dengan krim siang. Krim malam aku pakai ikut suka hati je, rasa nak pakai aku tenyeh jelah. Nie sekarang 2 benda dah habis facial wash dengan toner, krim siang pun tinggal suku. Hari tue dah email dekat peej tapi takde feedback lagi sebab dia nak settlekan order orang yang pending. Jadi aku beli balik facial wash safi rania gold.huhuhu

Kenapa dah habis baru sibuk nak email bagai?..hihihihi..sebab masih terpikir2 nak maintain pakai TABITA ke nak tukar produk lagi murah + senang dapat. Akhirnya setelah perkiraan dibuat dan mengambil kira keselesaan pakai TABITA nie rasanya kalau boleh aku nak maintain pakai. Tengokkan ajelah. Larat ker tak larat fulussssssssssnya.

Sekarang diorang dah tanya-tanya aku pakai apa, aku bukan taknak cerita tapi serba salah. Dengan kak Haidzan je aku cerita.  Aku takut kena perli..hahhahaha. Jiwa den tak kental sangat sebenarnya.

Tengoklah aku perkukuhkan dulu jiwa aku baru aku cerita. hihihi. Cerita kat belog takpe rasannya takde opismate yang tau belog aku..hihihi agaknyalah.

Asyik tabita jelah..boring kan...hahaaha

Aku nampak ada mask nie atas meja solek. Entah tahun bila punya mask, kelebet kat bekas mask tue takde pula expired date. Ala belasah jelah, nak pakai kat hidung je pun.
aku pakai malam tadi

Eh baru teringat penah buat N3 pasal mask nie, ok kejap nak cari N3 tahun bila..mmm..haaaaa ambik ko tahun 2010 bulan june kakakkakaka..kat sini

Ok lagi kot ..ekekekekek.

Ini telah menjadi SEJARAH

3 ulasan:

Irfa berkata...

ko kena mintak jadi Duta Tabita la aku igt.tak abis lagi citer psal Tabita yang buat aku tambah jeles ni
muka aku takde jerawat tapi kusam la kot.huhu

Cikja berkata...

irfa..
huhuhu..tetiba jadi gembira pulak bila orang tegur2..hihihi..selama nie diorang diam je ingat aku perasan sorang..ahahhahah...

aku rasa tak rugi nak cuba..:)

Irfa berkata...

tp bab sakit masa dlm proses tu aku tak berani la :( aku ni mmg jenis tak tahan sakit