03 Februari 2012

Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari bebbbbbbb..

Dia belanja makan tapi aku yang buat arrangment. ngeh3. Sibuk tanye aku 20 kali dah tempah ker tak. Dah tempat tue bukak pukul 5 tapi dari pukul 3 aku dah call, jadah tul..ahahhahha..mana ada orang jawab. Takut takde tempat sebab hari cuti.
Nielah org yang murah hati belanja kitaorang..pastu bil sampai bijik mata terbuntang..muaahahhahhaa. Aku harap nie bukan kali terakhirlah dia belanja..ahaks
Seperti yang dijangkakan. Tempat memang full!. Nasib dah booking. Gila betul orang malaysia nie. termasuklah family aku. Korang nie takleh ker makan kat rumah je. Tak berapa puaslah makan sebab service jadi lambat banyak stok seafood dah abis yang ada udang je, sotong pun lembik2.  Ikan pun tak berapa nak ada sangat. Orang yang datang masih ramai..mmmm. Tapi oklah banyak yang abis kalau tak mau jadi double plak bil..wakakakkaka.
Sapa punya pinggan nie. Tak padan ngan kurus..ahahhahhahaha...........


ntahlah tunggu berapa lama..masing2 dah kebulur datang 8.30 mungkin dapat makan dalam 9.30 kot, tue pun hidangan datang satu2..kesian maklah..bila lauk2 sampai ngan nasi aku pun mak bedal..ahahhahha...

budak baik. ngamuk sikit2 je sebab ganggu time tido dia,

budak gemuk...yang tak berapa kuat makan...TDDMKA *budak kata ko..pegi tengok cermin fariza oiiiiiiiiiii*..hihihihi..
Gitulah citernya. Harap jadikanlah aktiviti tahunan tak melampaukan?. Semoga makin lebat rezekiMU. hihihihi..

Ini telah menjadi SEJARAH

1 ulasan:

Irfa berkata...

MAKAN ORG BLANJA LAGI BERSELERA
MMG PUN MUKA KO MACAM BUDAK2..
BABY FACE KATANYA ;)