09 Februari 2012

Red & Yellow Glamorous Nite lah kononnya...DINNER 2012

Masih lagi cite-cite di bulan January. 

Nie dinner company untuk tahun 2012. Tiap tahun Lepas CNY mesti ada dinner company. Temanya seperti tajuk kat atas nun. Pelikkan merah kuning...ahahahha..masing-masing merungut sebab susah nak carik 2 kombinasi warna tue, pilihan terakhir pakai bendera selangorlah..ahahahhaha..kalau tega. Kecuali suai & padan macam aku buat...ahaks.
Suasana sebelum majlis mula...company kecik dinner pun simple jelah...takde nak panggil penyanyi apa pun..yang ada pondan2 menari..eeeeeeeee..aku tunggu lucky draw jelah..grand prize LCD 42'.
meriah..sebahagian opismate...satu group tapi lain2 company. Diorang susah nak cari merah kuning pakailah merah...senang nak cari baju merah. Aku takde dalam gambar sebab bontot berat nak bangun padahal meja aku kat sebelah je pun.
yeeeee sanggggg!!!!..kata kawan chinese aku lagi tinggi angkat yee sang tue lagi ong...:)
Sorang je anak dara..cer teka yang mana...hiks..gojeskan diorang siap mekap2...aku punya muka bedak pun taknak lekat uhukss..
kahkahkah yang paling depan tue paling ceria

ngeh ngeh ngeh orang yang sama je...nie gambar kat meja registration...tengah takde orang kita posing duluuuuuuu...

lagi sekali..hakhakhak.. terlebih gula kan?

dan lagi...ahhahahhhaa..

oklah mak orang yang over memeluk anak dara..ouchhhhhhhhhhhh..ternoda sudah...

2 dari kiri mak dara,  2 dari kanan anak dara.. itu faktanya...hiks..

ala mak dara pun nak join anak2 dara tue..adoyaiiiiiiiiiiii..lah..
beratus gambar dinner tapi yang nie paling mengancam...lapolah pulak tgk gambo nie..
poyo je kan..hakhakhak..
Nie dah nak balik masing-masing tengah tunggu drebar...hiks. Aku patutnya balik paling awal sebab dari rumah ngan tempat nie lebih kurang 15 minit je tapi akulahhhhhhhhhhh..paling last sekali balik sebab jalan jemmmmmmmmmmmmmmm..kata AZAM. Dah tengah malam pun jalan jem..hishhhhhhh..korang nie tak reti duduk rumah ker..
Aku lucky nie...so masa orang cabut untuk cash seribu ngan lcd aku duduk diam2 je..huhuhu..tapi oklah dari takde. Boleh soping masa j card nanti buat beli baju raya anak2 hiks.. 


Aku taknak letak gambar2 persembahan pondan2..suweiiiiiii doh. Dahlah masa Dinner tue ada 3 orang lelaki melayu islam aku tau diaorang islam sebab berdasarkan rekod yang ada duduk meja kitaorang tanpa segan silu tonggak arak bergelas2...gggrrrrrrrrrrr..spoil mood aku. Sumpah menyampah betul aku tengok muka dioarang. Sebenarnya meja kitaorang tue khas untuk committe je tapi ada plak 3 kerusi kosong..kebetulan ada yang takde tempat duduk sebab masing2 nak duduk ngan geng2 kan..tue yang tarik 3 ekor tue duduk semeja.



gambar-gambar yang cantik nie semua dari kamera mcm nie..sebijik seperti gambar diatas dan yang bestnya bukan aku punya...uhuhuhu. Cantiklah DSLR nie tapi dengarnya dah takde stok warna merah nie yang ada hitam je..huhuhuhu..Macam nak rembat satu macam nie tapi takde stok plak...hukhukhuk. eh tapi kalau tgk gambar yang blur2 tak cantik tue dari camera cabuk aku..:)

oklah asyik tgk gambar bahagian atas je kan...mari tengok gambar full body aku, nightmare ke tak klu tengok..uhuksssssssssss....

































































fail betul gambar nie...huhuhu..kurusssssssssssnya ko fariza...kena plak bergambar ngan anak dara kurus yang gojes lagilah...kesian haku..ahaks..bila ntahlah nak diet... :( Saya nak kurus yang sihat


Ini telah menjadi SEJARAH

2 ulasan:

Irfa berkata...

lain kali jgn cari pasal ambik gambar ngan org kurus..konfem ko nampak berisi.cari yg lebih besar dr ko konfem ko nampak kurus

Cikja berkata...

sopan bahasa ko irfa "nampak berisi"..hiks.. tulah..masalahnya takde opismate yang gumuk nak digandingkan ngan aku..