02 November 2011

Nak membebel kejap

Rasanya belog nie aku je yang baca ngan irfa kot..hahhaha..hai irfa. Agak-agak selamatlah kot nak membebel pasal tempat 9 jam aku kena duduk nie.

Benda terbuku kat dalam hati nie kena luahkan, maklumlah dah tua nie, takut stress boleh jadi high blood pressure pulak. ahaks.

Aku nak citer pasal keje aku nie. Mulai 24/10/2011 sampai 60 hari kemudiannya aku ada 2 meja, 2 komputer & 2 keje dan malangnya satu gaji.haha. Lagipun department aku memang ada 2 orang je pung. Pandai-pandailah  nak cover keje partner kalau salah sorang cuti, nak mengandung pun kena tunggu turn hahaha..bestkan?. At least kitaorang tak pentingkan diri sendiri. 

opis pun dah rupa setor...
Jujurnya aku dah boring keje nie!. Nak berenti sayang, nak carik keje lain malas, nak berenti pastu duduk rumah saje2 lagilah taknak, belum masanya lagi. help! help!

Lagipun aku rasa duduk kat sini lama-lama takde potensi nak kemana-mana. Akhirnya akan jadi sama je macam sekarang. Kerani cabuk sampai pencen haha. Realiti tue.

Ini telah menjadi SEJARAH

3 ulasan:

HappyIrfa berkata...

sian ko kan.aku yg tengok pun rasa boring..ko mintak keje kat klia la.
happening giler..hehe

(ada hari aku bosan gak)

Cikja berkata...

irfa ada keje kosong ker...hehhehehe..dah tua masih laku lagi ker org nak ambik keje..

HappyIrfa berkata...

tu la pasal aku masih disni selagi khidmat diperlukan.nak mintak keje tpt lain x berani jamin boleh dapat ke tak.huhu