05 Januari 2011

Aku takde mood lagi..

Aku takde mood lagi nak update ini belog....

Kalau nak ikutkan hidup aku 2 bulan kebelakangan nie sangat happening berani cakap tak happening?..tue dah kira tak mensyukuri nikmat kan? banyak benda aku nak cerita tapi mood tak mariiiiiii pulak.

Citer kawin Ateh pun tertangguh nie, aku ingat lagi 1 bahagian selesailah. Jiran suruh download lagu korea pun tak buat lagi nie dah nak masuk 3 minggu..hahahhaha..sorrylah jiran saya buat2 sibuk tak sempat nie.

Kerja aku pun kucar kacir sekarang nie maklumlah cuti panjang bebenor. Tapi masih under control lagi. kalau tak masakan aku ada peluang berfb & khatam belog2 wajib tonton kuikuikui.



Ini telah menjadi SEJARAH

Tiada ulasan: