14 Oktober 2010

Jiwaku terbuai-buai....


Sebab dah banyak kali wah belagak siottttttt dapat takdelah terkejut sangat tapi masih lagi terujalah. Terus sms azam.

Bunga dah sampai. terima kasih bang..

Sama2, Happy birthday sayang, semoga panjang umor, dimurahkan rezeki....Semoga cinta kita berkekalan hingga akhir hayat....muaah muaah..

Seluruh jiwaku jadi jiwang..ekekekkekke....


Tapi takdeh hadiah yang lebih bermakna lagi daripada hadiah nie. Hadiah terhebat!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
Kain baju yang dah berminggu-minggu memenuhi sofa nie yang boleh diterjemahkan mcm gunung kinabalu telah dilipat dengan jayanya oleh azam..ekkekekke...walaupun dia tinggalkan sehelai cadar tak berlipat sebab dia tak pandai nak lipat aku tetap happy..hahahhahha..
Kain baju yang kat sofa depan pun dia dah settlekan...oh seronoknya.

Iya..Suamiku adalah hadiah terhebat.

aku memang pemalas lipat kain..TAK SUKA!.

Ini telah menjadi SEJARAH

5 ulasan:

ieda berkata...

kalau tiap2 hari boleh celebrate dgn hadiah kat bawah tu kan best...hehehe

azam akak lg bagus...ada sekali tu akak cakap...
'ayg...tak teringin ka nak tolong syg lipat baju2 yg banyak tu?'
ni jawapan dia...
'tolong yg lain ayg boleh...lipat baju minta maafla...ayg tak suka..'
mmg dah lamaaaa sgt dia tak lipat baju.

HappyIrfa berkata...

dah komen kat FB..tumpang hepi ko dapat bunga..tunggu turn aku bila agaknya yer

Fariza berkata...

Kak ieda: hehehhe...

tapi saya tengok azam akak..bleh mandikan anak +jaga anak oklah tue..hehehhe...

irfa tq..tang turn ko tue...mcm mana nak jawab ye...

MOKCIK AZWA berkata...

patut la pong sampai tergolek cat hahah..jiwa berada di langit ketujuh hahaha...

tahniah! bukan kerana tergolek cat, sebab kain2 kena lipat oleh azam hahaha..

Fariza berkata...

Kak azwa: ekekekke..tulah pasal kak..sampai sekarang bila teringat cam mane boleh tergolek cat mesti tersenyum2..

hahahhah..tq kak..