25 Ogos 2010

Borak laki bini

AMARAN: Mungkin catatan ini mengandungi double meaning melampau. Jadi jika anda rasa anda berumur lebih 18 tahun bolehlah baca jika tidak sila klik X ok!.

Situasi : Sedang menaiki kereta tiba-tiba...

eh, comelnya baby tu. Tembam. Geram tengok.

Ye ker tak perasan plak. Maknya cekeding jer..

Rasa macam nak baby lagi pulak..

hahahhah..tulah ibu cakap..lagi satu nie cukuplah..

Lepas nie kena buat betul betul..

aik selama nie buat tak betul ker..hahahhaha..poyo abang..

kena tau belah mana nak naik..belah mana nak turun..

hahahhahahha...ketawa berjemaah...

tak boleh blah betul azam. Boleh pakai ker teori nie?..maya demo pls..ko kata nak ajar aku kan? hahahahahahah...


Ini telah menjadi SEJARAH

7 ulasan:

Maya Ariffin berkata...

Erkk.. opsss.. ada nama aku didalam entry ituwww.. Ok Ok bila mau silalah email occay!

Mak Su berkata...

aiyo, gitukah....? hehehee

ieda berkata...

so far naik belah mana pun tak dak beza...hahaha....ooopppsss..posa..posa..

♥♥♥ miz sifa ♥♥♥ berkata...

mmg ade teori cmtu ke....mitos a weh

MOKCIK AZWA berkata...

mokcik pulak ada dengar dari kawan satu 'pendidikan seks' yang diberi oleh mendiang doktor keluarga mokcik...teknik2 kalau nak anak pompuan atau lelaki...khabarnya berkesan hahaha...

Maya Ariffin berkata...

bukan kira kita yang naik kita yang turun.. tapi lebih dari ituww dowwhh! kaji kaji dan kaji... bukan main main dan main bedal jer.. keji sungguh! wakakakaka...

Disebabkan ilmu ini amat mendalam sekalik.. maka tak boleh lah sy mendedahkan disini kerana kiranya disalah ertikan bakal mengundang basah disiang hari.. bley gituw?? email dowh!

Fariza berkata...

Maya: ok2 nanti klu aku dah sedia nak menambah umat Muhammad aku roger2...ye.

Maksu: gitu kot...hehehheh..

kakieda:hahahhahha...abislah

Atih: takdeh sapa penah sahihkan tapi tak salah klu cubakan?...

Kak azwa: boleh kongsi tak teknik2nya kak?

Maya:..ko nie memang tau..maksudnya aku kena email ko lepas puasalah..hahhahha