10 Mei 2010

Maafkan ke khilafan anak-anakmu ini...

----- Original Message -----
From: Fa*riza
To: Si*ti Fa*dila
Sent: Monday, May 10, 2010 9:51 AM
Subject: URGENT!

Mak ngadu ngan kakyang anaknya tak wish dia hari ibu…
mmmmmmmm..
ko lah aku dah cakap belikan kek…nak yang SR je..hampeh..
kan mak dah ngadu ngan cikgu besar..hohohohoho…


Human Resource & Admin Dept
*********
Direct Line : 03-**** ****
------------------------------------------------------------------------------------------------
From: Si*ti Fa*dila
Sent: Monday, May 10, 2010 9:57 AM
To: Fa*riza
Subject: Spam Re: URGENT
!

hahahah...
haah aku pn dpt msg gak ....ala xde geng...slalu kn sambut dgn ko skali mcm tahun lps...
ptg kang la beli kek...

Thank You And Best Regards,
________________________________

QA/QC Dept,
******** M Sdn Bhd
03 ******* Ext ****
013 *********

Together We Control Our Quality
------------------------------------------------------------------------------------------------

----- Original Message -----
From: Far*iza
To: S*iti Fa*dila
Sent: Monday, May 10, 2010 9:51 AM
Subject: URGENT!

Ok…beli kek aiskrim wei..mak kan teringin nak makan aiskrim…
Beli yang ½ kg pun ok…


Human Resource & Admin Dept
*********
Direct Line : 03-**** ****
___________________________________________________________________


Mula-mula dapat sms dari kakak aku yang kat kedah..kakak aku nie cikgu,,tu yang aku panggil dia cikgu besar...dengar2nya dia sedang menuju ke arah tu, nie kira aku mendoakanlah..bukan perli tau hahahhaha..

Semalam pun Azam tanya benda yang sama kat aku "belikan mak kek tak?"..aku cakap tak..sebab aku ingat mak tak kisah ngan sambutan mcm nie..hahahhahaa.. mcm aku. Cuma aku bernasib baik dapat laki yang sangat concern ngan benda2 cam nie..mmmm...

Bukanlah bermaksud aku nie tak sayang mak. Tahun2 yang sudah ada gak aku wish beli kek semua..aku tengok mak aku biasa je jadi aku ingat mungkin mak tak kisahlah..hahahhaha..rupa-rupanya salah bercaturan. Mungkin mak sendiri tak tau nak bagi reaksi macam mana bila anak2 sambut hari ibukan?..lagi satu sebab tak cukup korum semalam kat rumah mak ada aku ngan atih je pun jadinya kalau nak sambut cam tak best......

Sorry mak, Kita sambut hari nie..Insyallah.

nie semua Azam yang bagi sempena hari ibu....jugak ciuman 3 bijik..hehehhehhee... Azam cakap kek kat kedai kek soldout..huhuhhuh... Bila tengok nie rasa bersalah plak kat mak..huhuhuhuhu...


Ini telah menjadi SEJARAH

2 ulasan:

Maya Ariffin berkata...

Tahpepe tah ko ni Ja. lenkali order sesiap kek dari aku... free delivery thauuu.. akekekek..

Fariza berkata...

maya : mana aku taulah.....aku ingat mak aku tak kisah pun..huhuhuhu...tulah lain kali order je ngan ko...