23 Mac 2010

Apa punya aktiviti nie............

Ye, hari ahad yang sangap. Biasalah laki den cuti tak tentu. Aktiviti utamanya tengok tv channel dah tentu 616, 611..takdeh can aku nak tengok melodi . Aktiviti aku apa lagi kejap2 pegi dapur, bukak peti ais..hahahhahha..makan, makan, makan...hahahhahha.

Rumah bersepah tu biasalah dasar pemalas kuang, kuang, kuang. Tengok Azri punyalah sopan dia baring...hish, remote kena ada kat tangan ye, wajib tu. Kadang-kadang siap gaduh ngan aku tu...hahahhaha..serius boring ok, asyik2 ben10, geng bas sekolah, tom & jerry...pastu citernya plak ntah dah ulang berapa juta kali plak.











Tilam kecik tu wajib kat depan tv senang aku nak landing bila nak nenenkan aqil..hihihihi. Kalau aku lipat tilam nie, nanti aqil tarik bentang balik..hahahhahha..dia pun tau. Dengan paper sepah2..sapalah yang baca?.

Aku jarang tidur tengahari & aku menyampah tidur tengahari & aku dengki orang yang tidur tengahari..muhahahhahaha...sebabnya aku tak boleh tidur tengahari, budak2 nie kan mcm tak boleh tengok ibunya nie lelap sekejap. Ibu, nak makan nie bleh, nak minum nie bleh, ibu tolong ambikkan nasi, ibu nak pegi rumah *** bleh..uishhhh..mcm2 tau budak2 nie. stress haku. jadi mcm mana nak lelap?.



Ini telah menjadi SEJARAH

Tiada ulasan: