18 Februari 2010

Kesempatan?

oh, TIDAK!.

Berbual dengan azam di talipon dan diakhir bualan aku titipkan pesanan "tolong sidaikan kain ye". Lepas letak talipon tiba-tiba kedengaran "ambik kesempatan ye". "kesempatan? mana ada tu tolong menolong dalam rumahtangga tahu". "habis tu cakap bukan main pelan". hahahhahaha obvious sangat ker?. Dah mananya minta tolong kenalah cakap molek-molek kan?. Kalau minta tolong tapi cakap macam mak tiri tu bukan minta tolong dah namanya tu minta pelempang...muhahahhahaha..

Tak jatuh martabat seorang suami bila tolong ringankan bebanan kerja rumah seorang isteri macam seorang isteri tolong suami kurangkan bebanan mencari nafkah.

Ini telah menjadi SEJARAH

2 ulasan:

Maya Ariffin berkata...

haa.. pi baca satu notes attached kat facebook aku..

and aku ske konyer last para..syabbass inspector sahab!

Fariza berkata...

hahahha..sama plak.....