28 Januari 2010

Sambutan secara kecil-kecilan

Aqil cakap "ibu abah yang lebih-lebih, aqil mana pandai minta nak makan apa hehehehe..ibu ajak acik atih ngan nenek selalu kalau keluar ngan nenek mesti nenek yang kena jadi bbsitter. makan pizza je."

nenek rela hati nak bawak aqil


masa untuk potong kek. Aqil suka kek ni. Mula-mula nak beli sebijik besar, tapi ntahlah last minit tukar plan beli slide mane nie je (4 ketul). Macam tajuk n3 ni. Kek nie acik atih belanja dengan paksa hahahahha


makan time!






Tertewas sudah. Lepas potong kek aqil dah merengek-rengek nak tido. Nenek dukung aqil bawak pusing-pusing. Sekali tengok dah tido dah.

turn nenek plak makan, ibu takeover aqil.

ni masa nak balik dah..Aqil tido kejap je walaupun tido kejap takdehnya dia nak bising. Suka bukan main macam jj tu ibu dia yang punya.



balik rumah sambung main kat taman. Paksa abah bawak aqil pegi taman sebab ibu nak tengok kartun the barbie & 3 musketeers.hahahahhaha..

aqil dah expert dah main kat taman nie, lagi-lagi kalau naik buai suka sampai tak nak turun.



eee, malu nampak pusat iya!


Ini telah menjadi SEJARAH

Tiada ulasan: