14 November 2009

Hari Raya Gathering 2009

Tarikh: 25/10/2009

Masa : 2.00-6.30 ptg (masa aku nie, padahal 5.30 org dah balik)

Tempat : Yard, Westport.

Menu : Macam-macam adaaaaaa (katering Nyonya Kitchen).

Aturcara majlis : Ucapan drpd Pengarah(Dato), Magic show, cabutan bertuah, pertandingan karaoke dan makan-makan.



Seminggu sebelum tu aku & kak Haidzan dah sibuk cari hadiah, sebab kitorang cuba pastikan setiap yang datang at least bawak balik 1 hadiah. Aku rasa masa pegi cari hadiah tu dah mcm masuk Amazing Race dah...bayangkan kitorang pegi JJ masing-masing bawak satu troli jalan laju-laju..pegi pukul 2 sebelum pukul 5 kitorang dah sampai opis balik, dengan bawak 27 hadiah..hohohoho.. 2 hari berturut-turut kitaorang pegi. Mcm nak patah kaki rasanya..tu belum lagi mcm nak termuntah tengok barang-barang yang kitorang beli.


Tapi paling org kuat kak Haidzan lah, hari ahad dia dah datang secepat pukul 11.00 pagi. Aku yang konon-kononnya nak datang awal pukul 2 baru terpacak. Penat tapi enjoylah.


Hadiah yang menanti, setiap org kene register & cabut satu nombor. Lepas tu kita ade 17 hadiah besar yang lain termasuk TV LCD 32" (yang nie bos kene cabut)

Dapat usap kotak pun jadilah..bos tengok sambil cekak pinggang..Gila mak-mak orang nie syok sendiri

Wak din yang dapat..bravo..bravo...





ha, ade acara jejak kasih kat atas stage..wahahhahahha.. taklah nie sebenarnya nama aku bertuah dapat cabutan 17 hadiah besar tu(dapat hadiah no4). Aku dapat handphone. Punah harapan nak dapat LCD 32". Bos aku "huge me, huge me..". Layankan jerlah.





mamat magic show... khusuk tengok magic show




eh, gambar laki aku plak...heheehhehe...



aku tak sempat nak ambik gambar anak-anak...nie jer yang ade..hahahhahahha..Fahmi tengah mengusung belon...


Walaupun agak kelam-kabut sebab ada yang kacau aturcara program, tapi oklah...yang penting aku dapat HANDPHONE COKIA, eh Nokia lah...yang sampai sekarang terletak jer kat almari tak guna...huhuhuhughu...Harga dalam RM300 jer, semua hadiah aku tau harganya sebab aku kan salah seorang AJK....


Ini telah menjadi SEJARAH

Tiada ulasan: