30 Oktober 2009

Kes buli lagi.

Kan aku cakap seronok buli budak kecik nie...kadang-kadang abang2 nya pun join sekali..hahahahahaha..Dia penghibur kami sekeluarga. Tapikan azam tak berapa suka anaknya nie kene buli. fedulik afe..hehehhehehe. Kalau kat tilam aku gomol-gomol dia..mukanya redha jer..ala-ala pasrah gitu..lagilah aku geram...
Dia suka main bukaktutupbukaktutup pintu almari nie, aku nak masukkan dia dalam almari nie tau pulak takut..wahahahahaha..


ngan abang-abang..




memang gambar nie paling tak bleh blah, masa azam check camera..dia ternampak gambar nie..
"abang nampak gambar aqil dalam mesin basuh"..aku diam jer..
"ntah ape2 ntah ibu nie"...iyolah den takdeh kejo
tengok aqil suka, tapi tak bleh lamalah dalam nie..kang jahanam plak mesin nie..kapasiti mesin nie 6.5kg jer..aqil plak dah 8kg.





pakai serkup ibu plak...





"ibu cakap tadeh keje..tu yang kain sampai nak termuntah dalam bakul tu ape......."
alamak kantoi...hihihihihihi



Ini telah menjadi SEJARAH

5 ulasan:

ieda berkata...

hbby kita sama nama yer..tp azam saya ni kaki buli..dia yg suka gomol nabila sampai buat2 pengsan budak tu.

ApEz ""MaTTeNo"" berkata...

kesian budak tuh.....

Ijah @ Fariza berkata...

Ieda: Azam saya karakter dia ala2 sopan ckit..bini nya yang over...hahahahaha..

ala cutenya nabila buat2 pengsan....

Apez: hahahahaha tak peh dia suka...

miz sifa berkata...

isyk2 giloz..ibu sapala ni..ahahahahah

Ijah @ Fariza berkata...

Atih: hahahhahaha..macam tak kenal..pirrrraaahhhhh..