11 September 2009

Aku baru jer cakap ko jarang susahkan aku, tapi pagi nie ko dah buat hal...

Ari tu masa aku borak2 ngan budak nilai(branch satu lagi), budak tu terkeluar cakap


"abislah kak, akak kene datang sini nanti..bawaklah kete cabuk akak tu datang sini"


aku terus nyanyi lagu spring sampainya hatimu..WHAT THE HELL U. Kete cabuk ok, dia panggil kete aku. Aku taulah kete aku tu dah lama dah, kecik ati gaklah...orang hina kete aku...tapi takpeh aku anggapkan budak tu bergurau jer see, aku nie memang baik ati orang ye


Bila aku citer ngan kak haidzan, aku cakap buruk2 kete aku pun tak penah dia buat hal yang extravaganza.. Tup2 pagi nie dia takleh start plak...hampeh punya kete..nanti ko, ko nak sangat rosak2 kan nanti aku carikan kawan tuk ko ye kete..tunggu jerlah...


Sekarang nie aku kat umah tengah tunggu pomen datang sambil blogging, dah aku terkandas nak pegi keje..dahlah keje tengah banyak nie..


Mak suruh aku bawa kete baru dia, taknak lah aku...segan, dah lah baru ambik semalam..hari nie aku dah nak lenjan...aku ngan mak tak malu, tapi ngan bapak tiri aku tu....mmmmmm...takpehlah kene sabar.

7 ulasan:

MOKCIK AZWA berkata...

Sabo jer la Ijah yerr...ada ka dikatanya kereta cabuk. Tapi biasanya hanya besfren jer yang boleh gurau tahap cenggini dgn kita...

sabor ye...jom minum oren twister dgn akak ..sejuk sikit...

ApEz ""MaTTeNo"" berkata...

same la kite........kete cabuk gak....sob2....

Abang Long berkata...

Uishhhh ... Ija ni tembam juga ye ?

Hahahahaha ... sahaja nak lari tajuk ... hehehehe

Ijah @ Fariza berkata...

Mokcik azwa:nak kata rapat sangat tu taklah..sebab setahun sekali nak jumpa pun susah, tapi selalu dengar suaralah...masa dengar tu terkejut gak...bila pikir2 balik..takpehlah dia gurau jer kot.....

mana akak tau saya tak puasa..hahahahha kantoi nampak mangkuk ngan sudu kat tepi lappy tu....

apez: apez belilah kete baru bleh akak pinjam kalau kete akak rosak(jimat duit akak nak beli kete baru)hahahhahahah....

Abang Long: Tembam tu azali tu abang long...hihhihihhihi...

miz sifa berkata...

weh...baru bawk persona dh kerek giler skrg..dh la name aku cettt..bengangnye aku.....bapak ko...

Maya Ariffin berkata...

Cabuk2 pun utang dah clear... tak gitu?

Ijah @ Fariza berkata...

Atih: wei, ape nie kutuk bapak tiri kat khalayak ramai..dosa tau..muahahahhaha..

Maya: dekat 4 tahun gak aku takdeh utang kete....tu yang macam gatal nak nambah utang...hahahahaha..