12 Ogos 2009

korang sayang tak kalau suami cam nie





gggrrrrrrr..nie nie bukan marah tapi bunyi vibrate hp aku..:) aku check hp, sms dari Azam.



Fahmi tuisyen ke?

takdeh sapa nak hantar

hmm ok, balik ambil abg dulu ke? kita gi pasar malam

tak nak H1N1

hmm kalau mcm 2, ibu makanlah kat umah mak

nape?

Abis ajak ibu pegi pasar, ibu xnak...nanti ibu n anak2 nak makan apa? ibu nak makan kat luar ker?

Taklah, abang jerlah pegi, tapi kene pakai mask.

yelah, yelah

klu keberatan takpehlah, anak2 nanti suruh diorang makan kat umah mak.

tak pehlah, nanti abang pegi, demi kerana keluarga...abg tunggu ibu.

tak pun ibu ambik abang dulu pastu terus singgah pasar pastu baru ambik anak2. Cam mane?

terpulang pada ibu lah...abang tak kisah..kalau ibu kepenatan, abang pegi sorang, ibu cakaplah nak makan apa? Hmm kesian nanti bini abang penat

Penat? badan nie dah alah dgn penat.

ala macam marah je...

mane ade

oklah, mana2 lah, abang ikut je...Hati2 drive balik nanti




Notakaki : Hanya edit tang ejaan jer, kalau guna bahasa sms lagi ringkas.

6 ulasan:

MOKCIK AZWA berkata...

alala...cayangnya dia...hehehe

Diarihatiku1976 berkata...

mestilah cayanggggggggggggggg

Abang Long berkata...

Alahai ... gambar ayah cium anak ada, mana gambar ayah cium ibu

Ijah @ Fariza berkata...

Mokcik azwa: hihihihi..

Diarihatiku1979 : terima kasih sudi singgah sini...:)

Abang long: ade gambar tu tapi malu nak tunjuk..:)

NONIE AZIZ berkata...

entry kali tak sesuai gambonya...nak gambo ayah cium ibu jugak ! nak jugak! nak jugak! muahahah

Ijah @ Fariza berkata...

Kak nonie: wahahahhaha...comellah kak nonie buat cam tu...:)

gambo tu dah terdelete...hihihihihihi..