30 Julai 2009

vah..vah..vahhhh..ketawa tak ingat pastu malam mengigau

video

Like mother like son...hihihihi. Riang seperti ibunya..:)

Check-up untuk 5 bulan ari tu..kene cucuk. Timbang naik ckit jer, bulan lepas 7.1kg bulan nie 7.3kg mungkin sebab dah lasak kot...tidur siang dah tak nak sangat(pengasuh yang cakap)..nak main jer.

Dah pun mula bagi dia makan ckit-ckit, kakak pengasuh yang rajin nak bagi abis anak aku di experimenkan, agak-agak aqil tak suka nasi blender, dia try lain plak..dia cakap jangan bagi terkejut sangat lagipun Aqil dah start excited bila nampak orang lain makan.

Dalam proses nak merangkak, tengah steady memasang kekuda dan kadang-kadang bleh tersungkur kalau tak diperhatikan. Dah mula kenal orang, kalau orang yang dia tak biasa nampak cuba nak ambik dia bleh melalak. Aku pun dah start susah nak bersiap pagi-pagi sebab dia menangis bila aku tinggalkan dia main sendiri, mencabar sungguh, dengan Azam pun dah tak laku..hahahhahahah hangin jer Azam dah jumpa abah pun jarang-jarang. Gear reverse..hehehehe tengok video kat bawah nie, video yang kat atas tu dia kat tilam kan..lama-lama kebelakang.


video

2 ulasan:

Abang Long berkata...

Dirumah sudah tidak ada anak kecil ... kot kot pun ... tunggu kehadiran cucu .. hehehe

Ijah @ Fariza berkata...

Abang long: hihihihi..cucu?... agak-agak berapa tahun lagi abang long?