14 Julai 2009

Jom clubbing !!

tajuk N3 bleh mengundang kontrevarsi tu...........

apa jadahnye....laki aku nie.

masa otw balik dari kampung nampaklah..satu tempat nie..

bu, kita pegi night club nak?
* kau tak agak-agak ajak aku pegi clubbing katanya*


ape kebendanya nak pegi tempat mcm tu, tak naklah


ala, sekali jer..rasa pegi tempat cam tu


hishhhhh, agak2lah nak ajak pegi tempat cam tu...kang diorang ingat ibu nie ustazah mana sesat plak tiba-tiba ade orang pakai tudung pegi clubbing....tak pun diorang ingat pegawai JAIS plak...


pakai rambut palsu lah..
*kahkahkah....ape ape aje laki aku nie*


ah, tak naklah...ntah apa-apa je abang nie..
*bang, ibu taulah abang penat drive dari tapah ke banting...tapi agak-agaklah kalau pun otak tu tak leh nak pikir secara waras...huhuhuhuhu...ada ker patuh abang ajak ibu pegi clubbing*


Seumur idup aku tak penah terpikir nak pegi clubbing. Aku tak taulah nie betul-betul ajak ker atau dugaan gurauan jer. Kot iya pun ajaklah pegi masjid ker sejuk ckit badan nie ha, wahahahha... nie ajak aku pegi tempat cam tu...nauzubillah.



muka suci cam nie abang ajak pegi clubbing...janganlah cemarkan muka i nie...


Pesanan utk somiku "Bang kita nak nampak jahat pun agak-agak ckit. Lagi satu bang...jangan gatal-gatal nak pegi tempat cam tu dengan orang lain ye...tak kira laki ker pompuan....tak bleh tak bleh."

7 ulasan:

sya berkata...

Dia cuma nak tinjau2 aje kot tpt tu ada apa.. nak ajak org lain tak best.. ajak bini ajelah

MOKCIK AZWA berkata...

sajer nak menguji ajer tu...usik usik manja gitteww hehehe

tup2 ijah kat ok jomm..terus dia pengsan agaknya hehehe...apa kata ijah usik dia pulak..

NONIE AZIZ berkata...

muka suci yang mahai tu..ijah..ijah..habaq kat kak haizan suruh la join facebook? Ijah ada facebook? jomla bestt!!!!

Maya Ariffin berkata...

Terkasima dan terpana aku baca permintaan azam jah oi! wakakakakak..

Ijah @ Fariza berkata...

Kak sya: masalahnya saya tak lalu nak pegi tempat cam tu...

mokcik Azwa:hahaha...pengsan takpeh mokcik jangan dia ingat bini dia penah pegi tempat cam tu plak..lagi haru..

kak nonie: wajib mention muka suci muahhahahah...

rasanya kak haidzan ade join facebook tapi tak active kot dia pasal kemajuan teknologi nie kurenggg ckit..hahahah matilah kutuk terang-terangan...saya plak bukan tak nak join takut kang 9 jam keje saya dok pulun mende alah tu jer...hahahahahh

Maya: azam memang pelik ckit kadang2 permintaannya....

Abang Long berkata...

Ada ustaz kata boleh 'clubbing' antara suami isteri dalam rumah ...

Ijah @ Fariza berkata...

Abang Long:..hihihihi..takut anak join sekali..