18 Mei 2009

Apa ibu buat ngan Aqil nie?

Ape ibu dah buat ngan Aqil nie bu...?
Abah kan dah warning ibu jangan belikan Aqil baju yang terang-terang maksud abah warna yang pompuan suka, sebab Aqil kan LELAKI..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




Tengok, stokin pun ibu pakaikan yang warna pink...



Ibu bukan sengajalah sayang nak pakaikan Aqil warna pink bukan sebab ibu kemaruk nak anak pompuan ye. Tapikan ibu suka ngan Rompers nie sebab murah tapi takdeh warna lain, jadi ibu ambik jerlah walaupun warna pink, pastukan stokin tu terpaksa beli sebab satu pack ada 3 stokin dan warna pink tu salah satunya. Semua pack ade jer warna pink, jadi ibu pun ambik jerlah. Hehehhehe..aci tak alasan nie.

10 ulasan:

sya berkata...

Aqil.. Tak apa kekecik pakai pink dah besar nanti jangan tau

Ijah @ Fariza berkata...

Kak sya: tulah ibu ntah ape-ape ntah ibu nie..

ApEz ""MaTTeNo"" berkata...

uish..bahye2.....hahaha

Ijah @ Fariza berkata...

Apez: ape yang bahye? hihihihi..

Maya Ariffin berkata...

Ahahaha.. kelakar la ko ni ja. asal boleh jer. Weh aku pon ske bagi anak aku pkai romper. aku bli kat either Padini or FOS boutique.. murah2 je ja.. in between RM7 to RM13 jer each. Sbb tu anak aku banyak pkai romper. Kat BBMax pun murah but not so much choices..

Ijah @ Fariza berkata...

Maya: ye ker, klu murah oklah bleh aku pegi nanti.......kau tau tempat soping aku tesco ngan giant jer..hahahhaha..jarang aku pegi tempat lain...

aku pun sukalah pakaikan anak aku romper, tu murah jer tu ..tapi takdeh warna lain..aku bedal jerlah...pastu kene marah ngan azam..hahahhaha..

Maya Ariffin berkata...

ko mmg.. belasah je asal boleh! hahahah..
Ala Padini ngan FOS tu kat dlm Jusco tu je ja. nak gi ngan aku pon leh gak wakakak.. aku ske aku ske nye anak aku pkai romper.. nampak gedik menawan jer thau! hahaha.. Ala watpe nak bli yg mahal2 kan. budak cepat membesar, lagipon romper ni kain nye selesa sket tak panas.

Ijah @ Fariza berkata...

Maya: Aku tau kat JJ, tapi sumpah aku tak penah masuk padini ngan FOS takat lalu jer...hahahhahah..aku jakun ckit.....

kau larat lagi ker nak pegi soping...kang tak pasal2 aku plak kene jadi bibik kau..muahhahahaha..

Maya Ariffin berkata...

Hehehe.. kalu bab berjalan aku mang larat sesajer jerr..

Jiey^Mien berkata...

Semangatnya badan Aqil.. geram tengok!