21 Januari 2009

akhirnya...........


Alhamdulillah aku dah selamat melahirkan..............
baby boy, 3.13 kg...20/1/2009 tepat jam 4.00 petang kat Hospital Bersalin Razif, aku drive sendiri pegi hospital sebab tanda keluar masa aku dah sampai opis....hahahhahhaha...rugi nasi lemak kerang aku beli tak sempat nak makan. Nasib baik aku tak bersalin  dalam perjalanan..tengok muka anak jawa hidung pesek...hihihihihi..


dah 3 hero, doktor tanya aku bila nak pompuan plak?...aku tanye doktor tue balik ade tips tak nak dpt anak pompuan..gelak jer doktor tu? ek eleh.....
kasih abang..merayu-rayu ngan abah nak tido kat hospital siap suruh abah tuliskan surat kasi kat cikgu..tapi permintaan tak dilayan sebab sekarang bukan zaman tadika..mana bleh ponteng suka-suka hati...

8 ulasan:

ApEz ""MaTTeNo"" berkata...

baru bersalin dah dapat tulis blog...hebat2...hehehe

KV berkata...

ijah, tahniah!!
hero pun hero lah. Janji sihat walafiat.

NONIE AZIZ berkata...

alhamdulillah...tak pa ijah janji selamat dan sihat...psssttt bagi tips sket macamana nak dpt anak lelaki ni...

DYLA berkata...

tahniah!
skrg sudah boleh tubuhkan kump KRU.... ijah, boy or girl tak penting.. janji ada, sihat & dpt menjadi pewaris kite..

Ijah @ Fariza berkata...

apez: semangat tu penting..muhahahhah

KV : tq.

akak nonie: ok bleh, akak kasi petua nak dpt anak pompuan saya kasi petua nak dpt anak lelaki ye...wakakkakaka...

Dyla: Tq. hahahhaha..kru ye..nie dah jadi 3 ABDUL nie..

fajar berkata...

salam
tahniah! moga Allah mempertingkatkan rezeki sekeluarga

azwanihassan berkata...

tahniah, syukur sumenye selamat. bebaik dalam pantang. lepas ni buat yg pompuan plak.. :-)

Ijah @ Fariza berkata...

Fajar: salam, terima kasih atas ucapan & doa itu.

Wanie: tq...hahahhaha. iyolah tu.....maybe 5 ker 6 tahun lagi kot..insyaallah.