21 November 2008

Jangan ikut mcm abah?

Sekarang nie aku banyak masa terluang bila malam (kes malas nak buat ape2). Jadi aku suruh azri belajar baca sambil aku monitor.....Pukul 10.30 malam hubby bangun nak pegi keje (shift malam)...


Hubby: Azri belajarlah rajin-rajin.Tengok abah nie belajar tak pandai, sekarang nie orang tido abah kene pegi keje....
Azri: kalau belajar pandai nanti dpt keje bagus yer bah?
Hubby: iyalah, tengok orang lain ade 2 3 biji kete, rumah besar. Tapi abah nie kira oklah ckit...(hahahhaaha nak jugak up diri sendiri tu)...
Hubby : nasib baik dapat bini lawa....
Aku :????????????????????.

ayat yang last tu ntah kene mengena ape ntah ngan nasihat tu....

3 ulasan:

NONIE AZIZ berkata...

itu menunjukkan betapa rugi dapat bini cantik tapi tak leh tidur sama masa shift keje malam...kakakaka..tambah semalam malam bunuh kapir...wakakaka...

sya berkata...

he he he.. dia nak puji tu tapi tak nak direct sangat...

Ijah @ Fariza berkata...

Kak Nonie: Iyolah tu...hehehhehehhe...pastu hujan plak malam tu...wakakkakakka...

Kak Sya: Hubby takut bininya nie makin kembang agaknya kalau puji in direct....hihihihi..