07 Oktober 2008

Bila syawal menjelang tiba

Hilang kemana ntah mood nie, nak update blog pun malas. Kalau ikutkan banyak benda nak citer. Raya pun ala kadar jer. 1 syawal jer banyak gambar..hari-hari seterusnya...ikut mood jer nak ambik. Round rumah sedara-mara pun tak habis lagi nie, nampaknya kene sambung lepas balik keje nie kalau rajinlah..klu tak kira halal jer lah.


nie pagi sebelum nak berangkat pegi sembahyang raya. Tahun nie Hubby angkut sekali anak-anak pegi sembahyang raya .


Balik sembahyang wajib minta ampun " bang, saya minta ampun dari hujung rambut hingga hujung kaki, halalkan makan minum saya".
turn azri plak...siap ajar lagi nak cakap ape bila salam " Selamat Hari Raya abah, abang minta maaf". ayat simple jer tu pun malu-malu nak cakap.

Fahmi plak, nie pun sama jer kene ajar ape nak cakap...punyer lah susah nak cium budak nie..asyik gelak jer.

turn salam ibu plak..aku yang nak tergelak...bukan ape tengok geletah anak-anak menyeronokkan.


"salam betul-betul kalau tak ibu tak nak bagi duit raya".



nie plak Azri & Fahmi bermaaf-maafan....susah tul asyik gelak2 jer 2 beradik nie.


lepas salam-salam ambik gamba plak..layannnnnnn




kalau rajin akan adelah part 2 nanti....kalau tak nie jerlah N3 raya untuk blog aku nie...

Tiada ulasan: