24 September 2008

Buka puasa kat KEC

nie citer minggu lepas, acara berbuka puasa kat Klang Executive Club (KEC). Meh kita layan gambar, tapi tak deh gambar makanan yer, tak pro lagi nak tangkap gambo makanan lagipun segan...gambo nie pun last minute nak balik baru aku keluarkan kamera.



termenung aku....melepaskan lelah perut..


tembamnya aku, muka macam tak mandi setahun..wakakakakka..

anak dara malu-malu, tong keciklah diorang nie..makan ckit jer....

duduk dengan jejaka-jejaka perasan nie, gamatlah asik kene sakat jer
nie meja sebelah...opismate gak walaupun lain company. Nie yang belanja bukan company aku yer tapi company lain(satu bos) yang banyak caya nun alif..tapi ntah kenapa company tu ajak buka puasa....mcm diorang puasa nak makan pun kene tunggu azan...hihihihihihi.. yezzzzzzz..menghormati katanya..

walaupun makanan ala-ala jer tapi enjoy sesekali dpt makan-makan & borak-borak ngan kawan2 dlm keadaan santai.


nie tengah dengar ceramah dari pakcik tan....hihihihihiihi..
lama ok ceramahnya sampai aku kehausan....hahahhahaha
4 orang jejaka perasan...siap cakap gambar nie diorang nak hantar untuk hero remaja....wakakakkaka..remaja lagi ker?

4 ulasan:

NONIE AZIZ berkata...

Banyak betul muka yang akak kenal...Eda anak dah berapa orang? Kim salam dia ngan kak haizan eik...Ok la tu Ijah...Sekurang-kurangnya boss ca ya nun alif ni nak gak belanja buka posa ye dak...Dah dapat batang buruknya? Semalam ABg Amir gi anto kat Aza..tapi akak tak ikut pun letih...

Ijah @ Fariza berkata...

dah dpt kak semalam..tapi lupa bawak balik...hari nie dah terbayang-bayang keenakkannya..

eda anak dah 2 (lelaki & pompuan)...akak tau tak yati dah bersalin...anak lelaki(2.45kg).

viruspadu berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, Dari VP, Laloque dan Nisa...

peace! :p

Ijah @ Fariza berkata...

VP : selamat hari raya Aidilfitri juga dari saya sekeluarga.