10 September 2008

9/9/2008 punyer citer.........

Semalam hubby ambik aku dari tempat kerja, pastu ambik anak-anak terus pegi kedai makan nak celebrate katanya. Gigih tu sampai kedai makan pukul 6.30. Ambik order siap pesan lagi minta hantar dekat-dekat nak buka nanti, kalau hantar cepat kang ade yang termakan plak.

sebab boring, anak2 sibuk nak pasang puzzle yang baru dibeli, layan jerlah. Fahmi sampai naik kat atas meja tu.



lepas buat puzzle setengah jalan, Azri minta nak buat keje sekolah dia, aku suruh dia ambik buku kat beg dalam kereta. Azri buat keje sekolah sampai siap. Bagus anak ibu.

muka tuan yang menyambut anniversary mesti ade. Masing-masing muka lapar jer. Cacing kat perut aku lagi kuat menendang daripada baby aku...muhahahhahaha..


Buka time, Azri tukang baca doa. Kek tak sempat nak beli pun, tapi hubby janji nak beli kek aiskrim..yum..yum.



nie bunga hubby yang hadiahkan, terima kasih bang!. ayat keramat hubby masa bagi bunga kat aku "untuk my darling yang tercinta". Menanah telinga dengar....wakakakakkakaka. Aku sibuk pandang kanan kiri, malu org tengok fuhhhhhhhh....dapat bunga pun nak malu..wekkkkkkkkk.


mak buyung bergambar dengan bunganya, serabainyalah muka aku. Aku rasa cam cengkung jer muka aku. Hihihihihi..perasan kuruslah tu padahal tiap2 bulan check up naik sekilo...muhahahahaha..


budak tecik nie pun sibok jer, dengki tul nampak ibu posing-posing ngan bunga. Dia pun nak menyelit gak. Besar dah perut aku, pinggang dah start sakit-sakit...huhuhhuhu..nak menempoh 4 bulan lagi mmmmmm. Aku dah tau pompuan atau lelaki !!....


2 ulasan:

NONIE AZIZ berkata...

laaaa...rupanya kita kawin tahun sama!!tarikh pun dekat...selang sehari gitu...akak nikah 7/9 majlis 8/9....

Ijah @ Fariza berkata...

ye saya tau sebab dulu masa kat PKDP saya & abang amir apply cuti kawin sama-sama...hihihihihi...
masa tu kan semua org tak caya abang amir nak kawin..muhahahhahaha..sebab tak ader angin tak deh ribut tau-tau nak kawin...tapi saya tau sebab saya cehck no tipon opis banyak no kedah...nostalgia sungguh.

saya kalau tak, nak nikah 8/9 tapi sebab family hubby nak dtg satu bas, jadinya nikah & sanding pada hari yang sama jer senang...