22 Mac 2008

Blog...........

Aku nie mudah bosan dengan sesuatu....contoh yang paling dekat blog nielah, bila tengok orang ade blog aku pun nak create blog sendiri gak, sudahnya blog nie lama tak ber update, bukan tak banyak citer,
tapi ntah malas nak update...

Hobi aku baca blog orang tak pulak penah boring atau jemu....sentiasa menunggu blog2 favourite aku meng update kan dirinya...tapi aku lagi suka jadi silent reader...mungkin sebab aku nie suka sangat membaca, jadi tak tak jemulah baca blog orang....

Aku memang tabik pada orang yang boleh update blog sehari sampai 2-3 posting, sehari sekali pun aku dah boleh kagum...boleh kongsi rahsia tak wahai blogger2 sekalian? .......

Aku penah terfikir nak delete jer blog nie, tapi aku sayang pulak dengan citer-citer yang aku publish...mmmmmm....

Tiada ulasan: