29 Januari 2008

Annual dinner 2008

Lamanya aku tak citer kat sini, sibuk ckit dan yang selebihnya malas..hihihihi. Banyak yang nak diceritakan, tapi sekarang nie aku nak citer peristiwa yang berlaku hari Ahad 27/1/2008 yang lepas. Company tempat aku keje adakan Annual Dinner 2008. nie sebahagian gambo2 yang menarik(asal ade jer gambo aku mesti menarik punye muhahahahaha). Tema adalah tradisional & smart.



aku, eda & florence


aku & Kak Haidzan



Aku & Atiqah






nie pemenang best dress....

nie last acara, disko time tapi ramai yang dah balik, aku terpaksa tunggu hubby dtg so aku tengok jerlah gelagat2 manusia nie lupa diri...
nota jari kaki: Orang dok tanyer aku kenapa senyum cam tu, sebab pipi aku tembam ok klu aku senyum nampak gigi mata aku akan nampak tertutup hehehhehehe.

2 ulasan:

azwanihassan berkata...

wei pompuan, dinner korang buat kat mane? En Ibrahim ade lagi kat situ rupenye... nanti kirim salam kat sume, Kak haidzan, Eda, n En Ibrahim n sape2 lagi yg kenal aku.

ijah berkata...

eleh, buat kat KEC bukit raja jer, tu pun buat last minit klu tak, nak buat kat nilai, nasib baik big boss tak setuju.

Insyaallah. Dota' Ibrahim tu haruslah datang... patner kan...