30 Jun 2007

mandi sama???

Pada suatu malam yang boring, tengah tengok TV,

abah: yang, jom mandi sama, nak?..
ibu: (senyum jer)

2 orang hero tengah leka main, pastu tiba2....

abang: nak pegi mana bah?
abah: nak ajak ibu mandi...
abang: eeeiiii, mane boleh mandi sama, laki ngan pompuan, malu. eeee apelah abah nie..
ibu: kah,kah,kah...(gelak yg tak bleh kontrol nyer)

adik muka blur jer....
sabo jerlah...

27 Jun 2007

Pasal diri aku

Kebanyakkan nyer, bila aku baca blog org, diorang suka citer pasal diri & family diorang, so aku pun cam teruja jer nk citer pasal diri aku.



Aku adalah seorang isteri dan ibu kepada 2 orang hero. kenapa aku letak ijahibumuda sebagai nama blog aku sebab aku berkahwin masa umur aku 19 tahun 11 bulan dan masa umur aku 21 tahun aku dah dpt anak satu, pastu umur 22 anak yg ke2 pulak lahir...so aku terasalah yang aku nie muda lagi dah jadi mak .....ahaks perasan jer dan ijah adalah nama panggilan aku...sekarang anak yang pertama dah 5 tahun yang kedua 4 tahun...

26 Jun 2007

percubaan

fuyooooooo.....berjaya gak aku create satu blog untuk diri aku, setelah sekian lama menjadi pembaca blog tegar....ahaks.