08 Disember 2007

Ikan oh ikan....

ikan yang hubby bela, ikan2 nie manja sungguh, asal nampak kelibat orang jer mesti semuanya menebeng kat tepi akuarium tu...time aku nak ambik gambar nie semua nyer berkumpul...

Klu ikutkan aku, memang jenis orang yang tak suka membela binatang since hubby suka bela ikan, aku ikutkan jerlah tu pun aku tak nak dia letak ikan2 tu kat dalam umah sebab bau hanyir. Tapi bila tengok ikan2 berenang, walaupun pada kawasan yang tak luas memberi satu ketenangan dan bila aku balik keje ikan2 nie akan berebut-rebut menebeng kat tepi akuarium, aku tau ikan2 tu lapar, sian dia.......

Semalam hubby bersihkan akuarium nie then aderlah beberapa ekor yang mati sebab hubby tak letak ubat anti klorin...sayang sungguh sebab ikan nie dah besar.

Tiada ulasan: