03 Disember 2007

Henpon ku..

dah nazak dah HP aku nie..pecah tepinyer, siap soletape lagi huhu..
so sabtu lepas aku tergoda dengan pujuk rayu hubby supaya beli HP baru.
nielah HP baru aku tu, murah sajork, banyak jugak function nyer, aku rasa berbaloilah beli, warranty setahun.. Harga hanyer RM299.00 sahaja. Terima kasih kat hubby sebab korbankan duit dia untuk HP tu...upahnyer kiss sajork....muhahahaha...










4 ulasan:

kasutVincci berkata...

cerita pasal henfon baru, aduh... n95 8gig menjadi idaman. Mahal sgt loooo..hehehe..takat angan2 jer.;P

ijah berkata...

KV
aku memang pasang angan2 nak beli N series jugak, tapi sebab HP yang ader tu dah nazak...terpaksalah beli yang nie jer dulu...

faisal berkata...

waaaaa, dapat hp barulah..hehe..yg penting telefon tu berfungsi dengan baik..betui tk ija?

ijah berkata...

Faisal
betul tu dan yang penting tak keluar duit sendiri..hehehehehe..